wie zijn wij

Ontstaan uit passie voor ondernemen en niet zomaar ondernemen, ondernemen en iets willen betekenen voor de maatschappij. Het creëren van kansen en banen voor hen bij wie het niet meteen lukt.

Onze ervaringen in het vak gaan tot tien jaar terug. Ervaringen voortgekomen uit oa. eerdere ondernemingen. Ons bedrijf onderscheid zich van de ‘’standaard’’ schoonmaakbedrijven, wij maken namelijk niet alléén schoon. We investeren in onze mensen, bieden hen mogelijkheden en kansen om zichzelf te ontwikkelen of om juist weer alles op de rit te krijgen.

CleanByDeen is een interieur- reiniging & verzorgingsbedrijf. Wij reinigen en desinfecteren al uw interieur en sanitaire ruimtes altijd met duurzame & milieuvriendelijke middelen. Middels onze krachtige stoomreiniger rekenen we direct af met alle schimmels, bacteriën, kleuren en geuren. Met onze verzorgende middelen brengen we uw klus wéér tot leven en verlengen we de levensduur ( jaren ) van uw interieur en of object. Zo dragen we bij aan een duurzame planeet. 

ONS DNA :  

Waar komt de naam : CleanByDeen vandaan? 

‘’ Clean’’ zegt het eigenlijk al, ‘’ schoon en of gereinigd ‘’. De ‘’ BIJ’’ in onze naam hebben we te danken aan het Engelse woord ‘’ BY ’’ dat symbool staat  voor onze passie & inzet voor een prachtig resultaat.  100%  & PUUR net als de honing die de bijen aanmaken. ‘’ DEEN ‘’ betekent in het Arabisch ‘’ geloof ‘’, wat gelijk staat aan onze grondslag. ‘’ Hij houdt van hen die zich reinigen’’. 

‘’ Nadafatoe Mina-El Imaan ‘’, Reiniging is onderdeel van het geloof. 

Of het nou uw interieur, auto, huis  of kantoor is. Het schone en frisse gevoel is een beleving, dat optimaal beleeft dient te worden. CleanByDeen stelt samen met u de wensen op en gaat direct aan de slag voor optimaal resultaat. 

ONS MOTTO? BELEEF UW INTERIEUR OF OBJECT WÉÉR ALS NIEUW!

Mohamed Balah  – Algemeen Directeur 

‘’ Reiniging is onderdeel van het geloof ‘’